André van Toly
home work 3deW links java & mmbase computer contact me
  > home > geschiedenis  
Logo

 

Geschiedenis

3 december 2001
Je kunt je nu ook op een nieuwsbrief van de Europese fractie van GroenLinks abonneren.

28 november 2001
Voor de Tweede-Kamerfractie van GroenLinks heb ik een nieuwe pagina gemaakt met de activiteiten van de fractieleden. Je kunt ook een fractielid van uitnodigen. De aanvragen worden online beheerd door het secretariaat.

1 oktober 2001
De Europese fractie van GroenLinks heeft haar website van een (mooi!) nieuw verfje voorzien. Ik heb er voor hun een aantal applicaties aan toegevoegd waarmee zij gemakkelijk nieuwe artikelen, nieuws en gebeurtenissen in de agenda kunnen plaatsen.

15 augustus 2001
Ongemerkt heb ik een aantal dingen veranderd aan de website van EVA-Lanxmeer en de site live gezet. De website wordt nu incidenteel ge-updated, onlangs nog met een advertentie en een nieuwsbrief over het energieverbruik in de wijk.

6 juli 2001
INZET een organisatie die zich inzet voor betere verhoudingen tussen Noord en Zuid en waar ik al een tijd voor werk, is zich aan het vernieuwen. Voor hun nieuwe blad INZET insight heb ik een nieuw deel aan hun website toegevoegd.

16 juni 2001
Momenteel ben ik een maandlang interim webmaster voor Milieudefensie. Mocht je er iets vinden dat niet klopt, laat het me a.j.b. snel weten ;-)

1 juni 2001
Ik ben al een tijdje bezig een site te ontwerpen en bouwen voor het project EVA-Lanxmeer, een ecologische woonwijk in Culemborg. Het enige dat er nu staat is een foto op de toekomstige homepage, 'under construction' zeg maar.

28 mei 2001
Ik heb een aantal screenshots genomen van mijn Mac OS X instellingen voor ADSL bij XS4All, dus met PPTP en MXstream.

26 april 2001
Ik heb mijn website weer eens omgegooid en opnieuw ontworpen. Ik was niet tevreden met mijn vorige ontwerp. Dus: Welkom op mijn nieuwe website! Vertel me wat je ervan vindt.

14 april 2001
Ik heb een pagina met Mac OS X wetenswaardigheden aan de site toegevoegd. Er is al veel op het web te vinden, maar dit is een handige geheugensteun voor een paar dingen die ik zelf niet wil vergeten en waar jij ook wat aan kan hebben. Je vindt er op het moment drie items: Mac OS X links, hoe je root kunt worden en hoe je mySQL kunt installeren op Mac OS X.

7 maart 2001
Ik heb mijn site - deze dus - verhuisd naar de server van freeteam.

5 februari 2001
Aan de site van GroenLinks heb ik een mailinglist toegevoegd voor de Tweede-Kamerfractie. Je kunt je er abonneren op het Nieuws van de fractie en de Kamervragen waarop je de berichten in je in-box ontvangt wanneer ze op de site geplaatst worden.

 

 

 

16 februari 2000: GroenLinks

GroenLinks heeft een nieuwe website. Deze is gebouwd door André van Toly, d+g design!

16 mei 1999: Siebren Otis

Op deze plek was ik nog vergeten te vermelden dat ik op 29 april vader geworden ben van een pracht van een zoon: Siebren Otis. Hij heeft natuurlijk al een eigen e-mail adres <siebren@toly.nl> en een website, waaraan z'n vader in de weken voordat hij geboren werd stiekem heeft zitten sleutelen.

20 januari 1999: Nieuws in the Mac Department

Van een aantal foto's van onze reis naar Cuba heb ik 'desktop pictures' gemaakt. De kwaliteit is nog niet zo goed als van die uit Perú en Bolivia, maar t.z.t. scan ik een wat groter formaat foto's in. Tevens ben ik een pagina met Macintosh links - voornamelijke voor mezelf - begonnen.

2 augustus 1998: Onderdeel 'Werk, sites' vernieuwd

Dit was een idee waar ik al een hele tijd mee rond liep, mijn werk en de sites die ik gebouwd heb in de vorm van boek presenteren. Wat dat betreft is het nog niet helemaal af, de achtergrond van deze pagina's moet nog wat meer op de pagina's van een boek gaan lijken.

6 mei 1998: Yeah! Eindelijk een nieuwe homepage.

En eentje waar ik wel tevreden over ben. Tevens heb ik The Mac Department aan de site toegevoegd. Oorspronkelijk zouden hier Tips & Truuks voor het on-line brengen van een Mac komen, net als op m'n vorige site, maar dat deel moet ik nog converteren naar het ontwerp van deze site. Ik was namelijk toch bezig met die desktop pictures en vond het zonde die niet online beschikbaar te maken.

26 maart 1998:Site LINME nu on-line

Gisteren heb ik de site van het LINME (Landelijke Informatiepunt Natuur- en Milieu-Educatie) geplaatst. Het LINME is een samenwerkingsverband van de bibliotheken van IVN en Milieudefensie en brengt een schat aan informatie op het gebied van natuur en milieu samen. Een deel daarvan, met enige informatie wat er in de bibliotheken te vinden is, is via deze site beschikbaar.

17 november 1997:Weinig voortgang

Alle beloftes ten spijt schiet het weinig op. Het laatst heb ik aan de site van het freeteam zitten werken, dus niet hier helaas, maar neem er eens een kijkje. Misschien binnenkort, morgen ofzo, dat ik hier verder klus.

4 november 1997:Weer tijd voor een stukje.

Het vorige schreef ik bijna een maand geleden. Niet dat ik niets aan de site veranderd heb de afgelopen tijd. Ik heb wat geëxperimenteerd met het Javascript op de home page en heb een nieuwe versie van mijn spel geplaatst. Het leken me in ieder geval geen grote veranderingen.
De komende weken zitten in ieder geval de 3deW links in de planning.

11 oktober 1997:Welkom op mijn site (in aanbouw)

Op dit moment ben ik bezig aan 3deW links, Java en eigenlijk ben ik ook nog steeds aan deze pagina bezig. De overige pagina's zijn - denk ik - over een week of vier beschikbaar. Alles is dus eigenlijk zogenaamd nog 'Under Construction'.
Sites is nu echter zo goed als af, tenminste ik moet een keer ophouden. Dingen die misschien nog ontbreken zijn wat navigatie buttons onderaan de pagina of een handige 'up'.

een torentje
André van Toly

 

 

 
home work links java mac contact  
 
   zoek in deze website