logo

Weblog

Nieuwe conferentie site van start

Deze week heb ik de conferentie websites van Holland Open verhuisd naar een nieuwe server. Na twee jaar komen de de sites www.hosc.nl en www.hollandopen.nl bij elkaar op één server te staan, op een plek waar ik er gemakkelijk bij kan.

Fri 27 Apr 2007 / André / 0 comments

Op de nieuwe server kan ik makkelijker updates plaatsen, dat op de vorige lokatie van www.hosc.nl erg lastig was, ik kan de logs bekijken en zelfs de servers herstarten (!). InterNLnet heeft zich opgeworpen als sponsor voor de hosting.

De Holland Open Software Conference 2007 wordt wederom gehouden in Amsterdam op 11 en 12 juni, belangrijkste lokatie is de Aula van de Universiteit van Amsterdam aan het Spui. Het thema is dit jaar: "Does open innovation make a difference; Do 'open source, open standards and open content' help to create equal chances and challenges."

0 comments

RSS feed

Tweet this article

geschiedenis

Dit is de zoveelste incarnatie van mijn website wie nieuwsgierig is kan de

oudere 'recente' wijzigingen bekijken.

En ik heb hier een pagina waarop ik nieuwe en oudere versies van my_editors verzamel.