logo

Weblog

Zogenaamde legale SPAM. Ik erger me suf!

"Via dit netwerk mag alleen e-mail worden verzonden op basis van permissie. Ervaart u deze e-mail als ongewenst, klik dan hier." Hoe kan men in vredesnaam beweren dat ik allerlei obscure e-mailadressen bij hun heb opgegeven. Volgens mij start zo'n bedrijf iedere keer een nieuw bestand als ik me uitschrijf. Zo kunnen ze oneindig doorgaan en toch beweren dat ze legaal bezig zijn.

Wed 14 Jan 2009 / André / 1 comments

"U heeft deze e-mail ontvangen omdat u zich eerder heeft ingeschreven op deze nieuwsbrief of omdat u een klant relatie heeft met de afzender. Indien dit niet het geval is dan kunt u zich uitschrijven (gebruik hiervoor de 'uitschrijven' button onderaan de e-mail) en misbruik van de afzender van de e-mail aan ons (de beheerder van het netwerk) rapporteren." Oja?! En als dat al het geval is, dan wil ik wel eens weten bij wie ik me opgegeven heb. Dat is nergens terug te vinden.

1 comment

Ik krijg tegenwoordig SPAMSPAM binnen en dan vooral duitstalige kantoortroep. Daar erger ik me nu aan.

do 5 maart 2009 / Rena → http://www.myfavouriteshoes.nl

RSS feed

Tweet this article

geschiedenis

Dit is de zoveelste incarnatie van mijn website wie nieuwsgierig is kan de

oudere 'recente' wijzigingen bekijken.

En ik heb hier een pagina waarop ik nieuwe en oudere versies van my_editors verzamel.